info@maakwerQ.nl
Jouw interieur. Jouw DNA. Onze vingerafdruk

Werkwijze

Elk project is een samenwerkingstraject waarbij wij aan de hand van jouw specifieke wensen doormiddel van de vakkundige handen van onze interieurbouwers jouw unieke interieur in 5 stappen vormgeven. Deze persoonlijke manier van samenwerken is in combinatie met het matchen van verschillende hoogwaardige materialen de vingerafdruk van een Maakwerq interieur.

Persoonlijk kennismaken
Stap 1: inspireer ons met jouw verhaal

Persoonlijk kennismaken

Kom langs bij ons in de showroom om kennis te maken en jouw interieurwensen vrijblijvend te bespreken. De gewenste stijl, look & feel, materialen maar ook het budget hebben invloed op de mogelijkheden die wij jou vanuit onze expertise kunnen schetsen en op basis waarvan wij uiteindelijk een interieurvoorstel zullen doen. Deze intake kan op afspraak maar ook wanneer je spontaan langskomt nemen we graag de tijd voor je.

Om de tafel
Stap 2: het interieurproject concreet bespreken

Om de tafel

Goed gevoel overgehouden aan de kennismaking en de besproken mogelijkheden? Dan gaan we om de tafel om het project concreet te bespreken. Neem jouw binnenhuisarchitect gerust mee want hoe meer expertises we in een zo vroegtijdig mogelijk stadium aan tafel hebben, des te gestroomlijnder we naar jouw nieuwe interieur kunnen toewerken. Foto’s van het huidige of gewenste interieur en tekeningen (incl. afmetingen) van de in te richten ruimtes zijn altijd welkome input voor onze designers.

Conceptpresentatie interieur
Stap 3: jouw verhaal vertaald naar een interieurverhaal

Conceptpresentatie interieur

Na de intake gaan onze designers aan de slag met het uitwerken van het design waarin de besproken wensen, stijlen en materialen samenkomen in een uniek interieurontwerp op maat. Ook denken wij mee over zaken als indeling, wandafwerking en verlichting. Dit totaalconcept presenteren wij jou persoonlijk aan de hand van een moodboard die als blauwdruk geldt voor de daadwerkelijke bouw van het totaalinterieur, wandkast, luxe tafel, balie of losse interieurstukken.

De werkplaats in
Stap 4: een geoliede machine

De werkplaats in

Vanuit de showroom heb je al een doorkijkje gehad naar de werkplaats. Na akkoord op het gepresenteerde interieurontwerp gaan onze interieurbouwers daar in samenwerking met het computergestuurde machinepark aan de slag. Een geoliede machine die de materialen samen laat komen in een uniek interieur, meubelstuk of wandkast. Vervolgens worden de meubels in onze eigen spuiterij hoogwaardig gespoten in de afwerking van jouw keuze. Van blanke olie tot hoogglanslak.

Ons montageteam over de vloer
Stap 5: professionele plaatsing en fraaie afwerking

Ons montageteam over de vloer

In het kader van ontzorgen komen wij de interieuroplossing uiteraard op locatie afleveren en zorgt ons eigen montageteam voor een professionele plaatsing en fraaie afwerking. Dit gebeurt door, of onder leiding van, degene die tijdens het maakproces verantwoordelijk is geweest voor de productie. Zo krijg je iemand over de vloer die letterlijk en figuurlijk feeling heeft met jouw interieurmeubel op maat.

Samen jouw unieke interieur maken?

Neem contact op